post

Byråd må melde avbud

Kjære alle deltagere på den nasjonale sykkelkonferansen! Jeg skulle ønske jeg kunne ha vært sammen med dere i Nordens Paris, men jeg måtte dessverre avlyse turen min på grunn av andre forpliktelser med byrådet i Oslo. I mitt sted kommer byrådssekretær Anja Bakken Riise, som vil fortelle dere litt om alle tiltakene vi har igangsatt for å gjøre Oslo en trygg sykkelby for alle. Vi ønsker at en av fire hverdagsreiser tas på sykkel i 2025. Det er et ambisiøst mål, men i disse dager legger vi grunnmuren for å få det til, blant annet ved å rulle ut 60 km med sammenhengende byruter. Jeg håper dere får en inspirerende og lærerik konferanse, og ser fram til å fortsette samarbeidet med mange av dere i årene som kommer.

Varm hilsen, Lan Marie Nguyen Berg, sykkelbyråd i Oslo

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *